Hoisin noedels met kipgehakt
Dit gerecht heb je super snel op tafel, heerlijk en voedzaam voor een doordeweekse avond.
Kipgehakt van KemperKip. Ui, kool en wortelen van de Horsterhof en de noodles kopen we (bio) in.
2 st | Noodles | |
2 st | Kipgehakt | |
2 st | Ui | |
300 g | Witte kool | |
1 st | Hoisin saus | |
80 g | Wortelen | |
4 st | Bosuitjes | |
Olijfolie | ||
st | Peper en zout |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Snipper de uien. Snijd de wortel in flinterdunne reepjes (peen julienne).en snijd de witte kool in reepjes.
- Kook de noedels in 4 min. gaar.
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur.
- Voeg de witte kool en hoisin woksaus toe en roerbak 3 min. mee. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
- Meng de noedels met de groente in de pan en schep de gesneden wortel erdoor. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de bosui.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VisAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VegetarischCouscous met snijbiet, walnoten en geitenkaas Voorjaars couscous Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht